Çerkezköy Bakış - Üniversite bünyesinde bulunan farklı kulüp üyesi öğrenciler, üniversite kampüsünde bir araya geldi. Yaklaşık 50 öğrenci, ellerine eldiven takarak çöpleri toplayıp poşetlere doldurdu. Yeşilay Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Soykırlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere destek olmak için etkinliğe katıldıklarını söyledi.
Soykırlı, insanların doğaya karşı her zaman bilinçli olması gerektiğini ifade ederek, "Bugün burada arkadaşlarımız çevreye değer katmak ve farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi. Bu kardeşlerimiz her türlü yapmış oldukları etkinliklerde toplumsal faydayı ön plana çıkartmaya çalışıyorlar. Bizlerde arkadaşlarımıza destek olmak için burada bulunuyoruz. " dedi.
NKÜ Genç TEMA Vakfı Temsilcisi Hande Terzioğlu da insanları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek istediklerini belirterek, "Bu tarz bilinçlendirme çalışmalarının yapılması bence çok anlamlı." diye konuştu.
NKÜ Genç Yeşilay Başkanı Nefise Erşahin de bağımlılıkla mücadelenin yanı sıra sosyal alanda da topluluklarla bir araya gelerek, topluma fayda sağlaması amaçladıklarını, farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya geldiklerini aktardı.AA

Editör: TE Bilisim