Çekilişte umre hakkı kazanamayan ve gözyaşlarını tutamayan Zeki Özdemir’e ise güzel haberi Malatyalılar Dernek Başkanı Mehmet Keleş verdi.

Çerkezköy Bakış - Pazar akşamı Çerkezköy Amfi Tiyatroda düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yapılan kuran tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını Çerkezköy Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Keleş yaptı. Keleş,programa katılanlara teşekkür etti. Genç Erzurumlular Derneği Başkanı İlyas Akın ise yaptığı konuşmada Ramazan ayının bereketine vurgu yaparak, yeniden Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 

SEMAH GÖSTERİLERİ YAPILDI

Kuran tilaveti, ilahiler ve semah gösterilerinin sahnelendiği etkinliğin sonunda umre çekilişi yapıldı. Yapılan çekilişte Güler Keskin, Yücel Buksu ve Uğur Berkin isimli vatandaşlar çekilişle umre yolculuğu kazanırken, çekilin yapıldığı elindeki numaraya umre çekilişi çıkmayan ve bunun üzerine gözyaşlarına boğulan 61 yaşındaki Zeki Özdemir’e Malatyalılar Dernek Başkanı Mehmet Keleş, umre sözü verdi. Özdemir ise bu jestten dolayı Keleş’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim