Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu önceki gün Kapaklı’ya veda ziyaretinde bulundu. Salihoğlu Kapaklı ziyaretinde yaptığı konuşmada “Atanmış olsun, seçilmiş olmuş hepimiz ülkemize hizmet edeceğiz. Şahsi düşünmemek lazım. Bunu böyle yapabiliyorsak yapalım. Türkiye’de artık yönetici profili artık çok yükseldi. Şimdi vatandaş istediği saatte yöneticileri arayabiliyor.” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Bize devlet adamlığı nasıl yapılır onu gösterdiniz. Bizler de 11 ilçe belediye başkanları olarak ilimize hizmetlerinizden dolayı sizin adınızı Süleymanpaşa’da bulunan bir okula verme kararı aldı” dedi.

Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu önceki gün Kapaklı’ya veda ziyaretinde bulundu.

YÖNETİCİ PROFİLİ ÇOK YÜKSELDİ

Vali Salihoğlu Kapaklı’da Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı. Salihoğlu Kapaklı ziyaretinde yaptığı konuşmada “Atanmış olsun, seçilmiş olmuş hepimiz ülkemize hizmet edeceğiz. Şahsi düşünmemek lazım. Bunu böyle yapabiliyorsak yapalım. Türkiye’de artık yönetici profili artık çok yükseldi. Şimdi vatandaş istediği saatte yöneticileri arayabiliyor.” dedi.

YENİDEN DOĞDUĞUM BİR YER

Geçtiğimiz Mart ayında kalp krizi geçiren Vali Salihoğlu, “Sağlığıma kavuşmam ile birlikte kendimi Tekirdağ’da yeniden hayata başlamış gibi hissettim” dedi. Tekirdağ’ı aynı zamanda yeniden doğduğu bir yer olarak
nitelendirebileceğini kaydeden Salihoğlu “Hayatımın 16 saati durumdan hiç haberim olmadan geçti. 442 gün burada çalıştım. Tekirdağ halkı oldukça iyi niyetli, kavgacı değiller” dedi.

İSMİNİZİ BİR OKULA VERECEĞİZ

Dışarıdan gelen insanların burayı benimsediğini kaydeden Salihoğlu “Bunun kanıtı da mecliste bulunan 2 kadın milletvekilimiz de Tekirdağlı değil” dedi. Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da bugüne kadar çeşitli valilerle çalıştıklarını ifade ederek, “Bize devlet adamlığı nasıl yapılır onu gösterdiniz. Bizler de 11 ilçe belediye başkanları olarak ilimize hizmetlerinizden dolayı sizin adınızı Süleymanpaşa’da bulunan bir okula verme kararı aldı” dedi.

KURUM MÜDÜRLERİ İLE DE VEDALAŞTI

Mandalı, hizmetlerinden dolayı Vali Salihoğlu’na teşekkür etti. Kurum müdürleriyle de vedalaşan Vali Salihoğlu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken yıllardır tanıştıklarını söylediği Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Meliha Karakaya ile de selfi çektirmeyi ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim