Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve aynı zamanda Tekirdağ 3.Sıra Milletvekili Adayı Emre Köprülü, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunarak partililerle bir araya geldi. Vatandaşın artık mevcut iktidardan bıktığını söyleyen Köprülü “Vatandaşımız artık AKP’nin kendilerine bir şey veremeyeceğini gördü. İnsanlar işsiz, işi olanlar da olmayanlar da yoksul. Sosyal yardımlar fakirlere değil yandaşlara veriliyor. Türkiye’de herkes birbirinden uzaklaşıyor.” diye konuştu.

Çerkezköy Bakış -
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

ZİYARETTE BULUNDU


Dün saat 14.00’da İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunan Emre Köprülü’yü CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleriyle partililer karşıladı.

“TEKİRDAĞ’IN DERTLERİNE VAKIFIZ”


Köprülü, teşkilat ziyaretinde herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Türkiye’nin dört bir yanında Bayramın Milli Eğitim kanalıyla çelenk sunma töreni ile kutlandığını söyleyen Milletvekili Emre Köprülü; CHP olarak kendilerinin de törende bulunduğunu söyledi ve eski zamanlarda kutlanan coşkulu bayramlara gönderme yaparak o günleri özlediklerini ifade etti. Köprülü
“İnşallah ülkemiz Kurtuluş Savaşı Günlerini bir daha yaşamaz, dilerim ki o günlerden ders alırız” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”


“Her birimiz uzun zamandır Cumhuriyetimiz, partimiz, halkımız için mücadele ediyoruz. Şimdi bu çabaların meyvelerini toplama zamanı geldi” diyen Milletvekili Emre Köprülü; önseçim ile aday belirlemesi yapıldığını hatırlatarak “CHP, 8 Mart öncesinden beri sahada. Çalışmalarımıza çoktan başladık. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Tekirdağ’a, dertlerine vakıfız, Tekirdağ’ı da iyi temsil edeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.



“TOPLUMLA ALAY MI EDİLİYOR?”


“Vatandaşımız AKP iktidarından bıktı” diyen Emre Köprülü; “AKP’nin kendilerine bir şey veremeyeceğini gördüler. İnsanlar işsiz, işi olanlar da olmayanlar da yoksul. Sosyal yardımlar fakirlere değil yandaşlara veriliyor. Türkiye’de herkes birbirinden uzaklaşıyor. Ülkemiz, komşularıyla problemli. İtibarını kaybediyor. Öte yandan vatandaşına bakmakta zorlanan ülke milyonlarca sığınmacıyı bünyesinde barındırıyor. Komşularımızla ticaret yapamaz hale geldik. Yaşanan bunca şey yalanmış gibi, iktidar seçmenin önüne sıkıntıları giderecek bir çözüm sunamadı yeni seçim dönemine dair vaatlerinde de. Söylenen tek şey ‘Oy verin, şu kadar milletvekili çıkaralım, başkanlık sistemi gelsin’. İnsanlarla dalga mı geçiliyor? Toplumun aklıyla alay mı ediliyor?

“SON YASA OLARAK ÖRTÜLÜ ÖDENEK GEÇİRİLDİ”


Bu şatafat saltanat bize yetmiyor diyor adeta iktidar. Bu dönemin TBMM kapanışında son yasa olarak Cumhurbaşkanına örtülü ödenek yasası meclisten geçirildi. Recep Tayyip Erdoğan hesabının sorulamayacağı bir paraya neden ihtiyaç duyuyor anlamıyorum?

“TEK VAATLERİ BAŞKANLIK SİSTEMİ”


Ancak, artık bu perde kapanıyor, bu film bitiyor. İktidarın vaat ettiği tek şey, Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapmak. Vatandaşa bir vaatleri yok. Biz ise somut vaatlerle çıktık bu yola. Emekliler ekonomik sıkıntılarından biraz olsun kurtulsun, nefes alabilsin diye bayramlarda 2 maaş vereceğiz dedik.  Asgari ücretle yaşamayı biz biliriz. Çilelerini unutmadık ve bu maaşla geçinmenin ne kadar imkansız olduğunu da biliriz ve bu yüzden asgari ücret en az 1500 TL olacak diyoruz.

“NİYETLERİNİ BELLİ ETTİLER”


Engellilere kadro dedik, evi olmayan insanların 277 TL taksitle ev sahibi olacaklarını söyledik. Daha birçok somut vaadimizi vatandaşımızın önüne sunduk. Dün A dediğimize bugün B demiyoruz. AKP hadisenin o kadar farkında ki beyannamelerini değiştiriyorlar. İsterseniz 10 kere değiştirin niyetinizi baştan ortaya koydunuz. Halk yoksullukla uğraşırken başkanlık sistemi diye direterek niyetinizi belli ettiniz. Dünyadaki ülkeler Ermeni Soykırımını tek tek kabul ediyor. Hani o Davos’un Fatih’i, “One Minute” Fatih’i şimdi neredesin?” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim