Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Veliköy Yazlık Düğün Salonu’nda Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Yazlık Düğün Salonu’nun 1 hafta içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Çerkezköy Bakış -
Veliköy Mahallesi Yazlık Düğün Salonu 1 hafta içerisinde hizmete girecek.
ÇALIŞMALAR SON AŞAMASINDA
Veliköy Mahallesi’nde Çerkezköy Belediyesi'ne ait Halı Saha ve Sosyal Tesislerin yanında bulunan yeşil alana yapılan Yazlık Düğün Salonu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, "Halı Sahamızın yanında bulunan yaklaşık 800 metrekarelik alana Yazlık Düğün Salonu yapıyoruz. Daha önce boş olan yeşil alanın zeminini parke taş ile kapladık. Ayrıca gelin ve damat odası, lavabo ve tuvaletler yapımı tamamlandı. Amfi tipi oturma düzeni, aydınlatması ve orkestra alanı tamamlanmak üzere. Şimdi ekiplerimiz güvenlik noktası, otopark alanı ve büfe yapımını bitirmek üzereler. Yaklaşık bir hafta içerisinde bu alanı Veliköy'de yaşayan halkımızın hizmetine Yazlık Düğün Salonu olarak sunacağız" dedi.
1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK
Yazlık Düğün Salonu'nun 1 hafta içinde hizmete girmesi ile birlikte Veliköy halkının düğün, nişan gibi cemiyetlerini burada yapabileceğini kaydeden Akay, “Yapımı bitme noktasına gelen Yazlık Düğün Salonumuzu bir haftaya kadar açıyoruz. Veliköy Mahallemize hayırlı olsun” diyerek açıklamasını tamamladı.

Editör: TE Bilisim