Çerkezköy Bakış - Haftanın merakla beklenen haftanın merakla beklenen filmi serinin ikinci filmi olan ve yönetmenliğini Steven C. Miller’in yaptığı Kaçış Planı: 2 Hades oldu.

“KAÇIŞ PLANI: 2 HADES”


İlki izleyiciler tarafından büyük beğeni alan Kaçış Planı filminin ikinci serisinin de aynı beğeniye ile karşılanması bekleniyor. Başrollerinde Sylvester Stallone, Dave Bautista, Xiaoming Huang, 50 Cent ve Jaime King’in yer aldığı filmin konusu ise: Daha önce Mezar (The Tomb) olarak bilinen yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başarmış Ray Breslin (Sylvester Stallone), bu kez çok daha zor bir görevle karşı karşıya kalmıştır. En güvendiği adamlarından Shu (Xiaoming Huang), Hades adlı yeni ve çok daha teknolojik bir bir labirentte hapsedilmiştir. Ölümüne dövüşlerin yaşandığı, sürekli form değiştiren bu hapishaneden arkadaşını çıkarabilmek için Breslin, eski dostu Trent Derosa'dan (Dave Bautista) da yardım ister

T.İ.M


Türk yapımı olan T.İ.M filminin yönet koltuğunda Onur Yiğit oturdu. Aksiyon, dram ve savaş türündeki filmin başrollerinde Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit ve Adem Muriç yer aldı.
Filmin konusu: Özel kuvvetlerde görev yapan Yüzbaşı Serdar Yıldırım (Serdar Atacan), kimseye haber vermeden kapalı telsizlerle düzenlediği bir operasyonda pusuya düşünce 16 silah arkadaşının ölümüne engel olamaz. Bu olaydan sonra müthiş bir üzüntü yaşamasının yanında görevine de son verilir. Ancak günün birinde gizli bir görev için, yetenekli asker ve polislerden oluşan özel bir ekibe liderlik etmesi için yeniden kendisiyle temas kurulur. Serdar Yıldırım, bu görevi kaybettiği arkadaşları ve ülkesi için kabul eder. 5 kişilik T.İ.M., zorluk görev için bir araya gelir.

YAKALANDIN


Komedi türündeki filmin yönetmeliğini Jeff Tomsic üstlendi. Filmin başrollerinde Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Jeremy Renner ve Jon Hamm yer aldı.
Filmin konusu: 5 yakın arkadaşın 30 yıldır sürdürdükleri bir oyun, artık şaşmaz bir gelenek haline gelmiştir. Her yılın Mayıs ayında ebelemece oynayan bu 5 koca adamın oyun zamanı, bu kez aralarındaki en oyuncunun, Jerry'nin (Jeremy Renner) düğün zamanına denk gelmiştir. Hiçbir sezonu 'ebe' olarak kapatmamayı başaran Jerry, evlendikten sonra bir daha bu oyuna katılmayacağını açıklayınca, geri kalan dörtlü, onun yenilgisiz bir şekilde ayrılmasına engel olmak için her şeyi denemeye karar verir. Elbette Jerry de bu mücadeleye hazırlıklıdır.

SEVİMLİ EMOJİLER 2


Animasyon türündeki filmin yönetmenliğini Alexander Romanetz yaptı.
Rus yapımı filmin konusu ise: Kötü Fidolord tarafından güncellenen Mydoom virüsü ilk filmde olduğu gibi yine büyük sorunlara neden olur. Uzaylılar Kraliçe'yi tekrar yapılandırmak için Fringe'i yok etmeye karar verir. Ancak bütün bu işlemler, başka sorunlar yaratır. Durumu çözmek ve Fringe'i kurtamak Moji ve Brainpot'a kalır. Onlara Yüzbaşı da bu yolda destek verecektir.

GÖSTERİMDEKİLER


Los Angeles’ta Gizli Görev, Ocean’s 8 ve Üç Harfliler: Beddua filmleri vizyonda seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim