Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi 3. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kuraları çekildi. Turnuvaya katılan 14 takım 3 grupta mücadele edecek. Önceki gün çekilen kuraya göre 75. Yıl Ortaokulu, Veliköy Ortaokulu, 125. Yıl Ortaokulu, ÇTSO Anadolu Lisesi ve Gülerçin Koleji A Aakımları turnuvada A Grubu’nda mücadele edecek. Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Gülerçin Koleji B, Nurullah Narin Ortaokulu, Optimed Hastanesi ve Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımları B Grubu’nda; HFZ Anadolu Lisesi, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, Demirspor ve Çerkezköy Belediyesi takımları da C Grubu’nda mücadele edecek.
 

AÇILIŞ MAÇI YARIN SAAT 19.00’DA OYNANACAK

Turnuva yarın saat 19.00’da A Grubu’nda oynanacak olan 75. Yıl Ortaokulu–Veliköy Ortaokulu arasındaki açılış mücadelesi ile başlayacak. Yarın saat 20.00’da B Grubu’nda Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi–Gülerçin Koleji B mücadelesi; C Grubu’nda da saat 21.00’da Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşılaşmaları oynanacak. 27 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da C Grubu’nda Demirspor–Çerkezköy Belediyesi; saat 20.00’da A Grubu’nda 125. Yıl Ortaokulu–ÇTSO Anadolu Lisesi; saat 21.00’da da B Grubu’nda da Nurullah Narin Ortaokulu–Optimed Hastanesi karşılaşmaları oynanacak. 28 Nisan Cuma günü ise saat 19.00’da B Grubu’nda Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü–Nurullah Narin Ortaokulu; saat 20.00’da Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu–Demirspor; saat 21.00’da da Gülerçin Koleji A–125. Yıl Ortaokulu karşılaşmaları oynanacak. Kalan grup maçlarının fikstürü önümüzdeki günlerde açıklanacak.
 

8 TAKIM BİR ÜST TURA ÇIKACAK

29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan turnuvada grup maçlarının tamamlanmasının ardından A ve B gruplarından ilk 3 takım, C Grubu’ndan da ilk 2 takım olmak üzere 8 takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Turnuvanın bundan sonraki bölümünde çekilecek kura sonucu takımlar yeniden eşleştirilecek ve turnuva eleme usulü ile devam edecek.
 

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Kentimizde kültürel ve sanatsal faaliyetler kadar sportif faaliyetlere de büyük önem verildiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Geleneksel hale getirdiğimiz Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamızın bu yıl 3.’sünü yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm sporseverleri 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanacak olan birbirinden güzel voleybol karşılaşmalarını izlemeye davet ediyoruz” dedi ve turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim