Çrkezköy Bakış- Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arat, yaptığı açıklamada kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“ESNAFIMIZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Arat, “Kooperatif ortakları, üyelerimiz, sanayi esnafı, Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar, Karaağaç’taki esnaflarımıza teşekkür ederiz. Biz de güveninizi boşa çıkarmayacağız. Esnafımız için en iyisini yapacağız. Biz zaten yıllardır burada esnaflık yapıyoruz. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için odamızda Erkan Zümbül başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Her esnafımız, her sorunu için bize gelebilir. Biz kooperatif olarak elimizden ne geliyorsa her zaman esnafımızın yanında olacağız. Yeni sanayi sitemiz için yol kat ettik. Sürekli olarak bastırıyoruz. Yakında tüm sanayi esnafımız yeni dükkanlarına kavuşacak. Biz bunun için kooperatif yönetimimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli istişare ediyoruz. Esnafımız için en iyisini yapacağız. Bu sadece sanayi esnafı için değil tüm Çerkezköy’ün ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Çerkezköy’ümüz her geçen gün gelişen ve büyüyen kent olarak ön plana çıkmaktadır. Biz de bu gelişime ve büyümeye katkı sağlamak, Çerkezköy için en iyisini yapmak için bu yola çıktık. Tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

“SİZLER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde oy kullanan esnaflara da teşekkür eden Arat, “Son olarak esnaf odası seçimlerinde bizlere destek vererek göreve getiren esnaf dostlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca yıllarca Çerkezköy esnafına hizmet eden Ali Bozdağ başkanımıza da teşekkür ederiz. Biz hep beraberiz bu birlikteliğimiz bozulmayacak. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim