Çerkezköy Bakış - Ağustos ayı içerisinde hizmete girecek olan Özel Optimed International Çorlu Hastanesi’nde gerçekleşen ziyaret programında Hastane Genel Müdürü Operatör Doktor Ayhan Arslan, Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Sevda Sümbül, İşletme Direktörü Elçin Süleymanoğlu, Hasta Hizmetleri Müdürü Ezgi Gönül ve Kurumsal İletişim Uzmanı Hülya Mert yer aldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a hastane hakkında bilgi veren Genel Müdür Operatör Doktor Ayhan Arslan, 35 hekim ve 300’e yakın personelle hizmete girecek olan hastane hakkında şu bilgileri verdi: “Özel Optimed Hastanesi, 14 yıl önce Çerkezköy’de kurulan ilk şubesinden bu yana sağlıkta güvenin ve kalitenin adresi olmayı sürdürüyor. Çorlu’da 10 yıl önce açtığımız Tıp Merkezimizden sonra şimdi 7.500 metrekarelik kapalı alanda 100 yatak kapasitesi, 35 hekim, 300’e yakın personelle 3. şubemizin kapılarını açıyoruz. Hastalarımızın güvenli sağlık hizmetini almaları ve çalışanların da kurumuzu tercih etmeleri en büyük hedefimiz. Sağlık grubu olma yolunda ilerlerken şu müjdeyi de bölgemizle paylaşmak isteriz. Çorlu Şubemiz, hastalarımıza radyasyon ve kemoterapi hizmeti de verecek. Biz 2021 yılını Optimed ailesinin atılım yılı olarak görüyoruz. Yeni hastanemizin de diğer şubelerimizde olduğu bölgemizde sağlık hizmeti alanında fark yaratacağına inanıyoruz.”

ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORSUNUZ

Genel Müdür Operatör Doktor Ayhan Arslan nezdinde tüm Optimed ailesini kutlayan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın “Optimed çatısı altında yarattığınız kaliteli hizmet ve istihdam için sizleri tebrik ederim. Sağlıkta önemin gittikçe arttığı bu dönemde böyle bir yatırım yaptığınız için ayrıca kutlarım. Hem vatandaşımıza verdiğiniz hizmetten hem de yabancı hastalar için sağlık alanında da ülkemizi tercih edilir bir lokasyon haline getiren sizler, ülkemiz için çok değerlisiniz. Bu sebeple her zaman tüm desteğimizle yanınızdayız” sözlerini kaydetti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim