Çerkezköy Bakış - Geçtiğimiz 12 Ocak günü yapılan 37. CHP Çerkezköy İlçe Kongresine tek aday olarak giren ve ilçe teşkilatının ilk kadın başkanı seçilen Ayfer Dönmez, ziyaretlerine devam ediyor.
Bu kapsamda CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Bakış Gazetesini ziyaret etti. 

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çerkezköy’ün zor bir ilçe olduğundan bahseden Dönmez, “Çerkezköy zor bir ilçe. Yapılacak çok işimiz var. Partimizin kongrelerini tamamlayıp bir an önce işe koyulmalıyız. Belediye Başkanımıza destek olamaya devam edeceğiz. Çerkezköy gün geçtikçe büyüyor ve kalabalık bir hal alıyor. Bizlerde elimizden gelen gayreti ve çabayı sarf edeceğiz.” dedi. 

Çerkezköy Bakış Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dönmez’e çalışmalarında başarılar diledi.
12 Ocak günü ilçe başkanı seçilen ve 15 Ocak günü mazbatasını alarak göreve başlayan Dönmez’in CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi görev dağılımı şu şekilde oluşmuştu: İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, İlçe Saymanı Metin Gültekin, İlçe Eğitim Sekreteri Nurcan Karaca, İlçe Bilişim Sorumlusu Olgun Aydemir, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Özgücü, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Necmettin Çınar, Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Uyanık, Basın ve Halkla ilişkiler İletişim ve Tanıtım Başkan Yardımcısı Fatma Neşe Sezer oldu. 
 

Editör: TE Bilisim