Çocukların yaz tatili süresincede öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı amacıyla Kapaklı Belediyesi tarafından çeşitli dallarda yaz okulları açılacak.

BAŞVURULAR 1 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

Açılacak olan Yüzme (9-13 yaş ) , Voleybol (9-15 yaş) , Basketbol ( 9-15 yaş) , Masa tenisi ve folklor kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne (9.kat) kimlik fotokopisi, ikametgah ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile kayıt yaptırabilecekler. Başvurular 1 Temmuz Cuma günü sona erecek.  Yaz okulu 11 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Yaz okulları ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler sosyal sorumluluktur” dedi. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istediklerini kaydeden Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak yaz spor okulunu artık geleneksel hale getirdiklerini, bu tip faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

ÜCRETSİZ

Mandalı, Yaz Spor Okullarının ücretsiz olarak yapıldığını da belirterek “Bizler çocuklarımızın spora eğilimli olması ve daha dinç yaşaması için sporun son derece önemli olduğunu düşünerek yaz okullarımızı açıyoruz.Bu etkinliklerin hepsi sosyal sorumluluk projesidir. Kapaklı Belediyesi olarak sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi ve yaz spor okulları geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam edeceklerini ifade etti.

 

Editör: TE Bilisim