Çerkezköy Bakış-Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 17 farklı branşta 8.’si düzenlenecek olan Yaz Spor Okullarına çocuklarını kaydettirmek isteyen vatandaşlar, 6-24 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebilir.


17 FARKLI BRANŞTA KURS AÇILACAK

6 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu kayıtları 24 Haziran Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okullarında Futbol, Basketbol, Voleybol, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Okçuluk (12 yaş ve üzeri); Halk Dansları, Güreş, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 yaş); İşaret Dili, Satranç, Badminton, Karate, Modern Dans, Çocuk Yogası, Karma Dövüş Eğitimi, Hareket Eğitimi Kursları (4-6 yaş arası özel çocuklar için spor ve hareket eğitimi) verilecek.

SON BAŞVURU 24 HAZİRAN CUMA GÜNÜ

Yaz Spor Okullarına katılacak olan çocukların (Okçuluk, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Hareket Eğitimi kursları dışında) ilkokul 1. sınıfı tamamlamış olması (8-14 Yaş) gerektiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz tatilini sporla değerlendirmek, yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen çocuklarımız velileri ile birlikte kimlik fotokopilerini yanlarında getirerek Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarımıza 24 Haziran Cuma gününe kadar kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

18 TEMMUZ’DA YAZ SPOR OKULU BAŞLIYOR

Belediyenin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Yaz Spor Okullarının tek dönem halinde yapılacağını kaydeden Başkan Akay, “Bu yıl 17 farklı branşta gerçekleştireceğimiz Yaz Spor Okullarımız 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 26 Ağustos Cuma günü sona erecek. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek olan Yaz Spor Okulu Kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

KURSLAR NEREDE VERİLECEK?

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Yaz Spor Okulu kurslarından Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Güreş, Badminton, Geleneksel Çocuk Oyunları, Okçuluk, Karma Dövüş Eğitimi, Hareket Eğitimi, Karate Kursları 29 Ekim Spor Kompleksi’nde; İşaret Dili, Çocuk Yogası, Halk Dansları ve Modern Danslar Kursları Belediye Hizmet Binasında; Satranç Kursu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde ve Kort Tenis Kursu ise Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda verilecek.

Editör: TE Bilisim