Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda 17 branşta eğitimler devam ediyor.

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz Spor Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, kort tenis, geleneksel çocuk oyunları, okçuluk, halk dansları, çocuk yogası, modern dans, karma dövüş, güreş, işaret dili, karate, satranç, özel çocuklarda spor ve hareket eğitimi branşlarında kurslar veriliyor. 2 bin 500 öğrencimizin katılımıyla başlayan kurslarımızın ilk dönemi 5 Ağustos Cuma günü sona erdi” dedi.

İKİNCİ DÖNEM KURSLARI 8 AĞUSTOS’TA BAŞLADI

Yaz Spor Okullarında, konusunda uzman eğitmenlerin eğitim verdiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurslarımızın öğrencilerimiz için faydalı olacağına inanıyorum. Yaz Spor Okulumuzun, katılan öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl kurslarımıza 2 bin 500’e yakın öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 5 Ağustos’ta sona eren Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 8 Ağustos Pazartesi günü başladı ve 26 Ağustos Cuma günü sona erecek” açıklamalarında bulundu.

“ÖĞRENCİLERİMİZE VE EĞİTMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Çerkezköy Belediyesi 8. Yaz Spor Okulu’nda halk oyunları, işaret dili, çocuk yogası ve modern dans kurslarının Belediye Hizmet Binamızda Çok Amaçlı Salon’da verildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Satranç kursumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde veriliyor. Bu vesile ile bir kez daha 8. Yaz Spor Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim