Çerkezköy Bakış - Yel, beraberindeki AK Parti Hayrabolu  İlçe Başkanı Ethem Çetin ve çok sayıda partili ile Hayrabolu merkez ve kırsal mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, dernek ve oda başkanlarını ziyaret etti.
16 Nisan’daki referandumda oylanacak olan anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Yel,"Biz vatandaşımıza neden 'evet' demesinin gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yönetimde istikrarı, temsilde adaleti getirecek bir sistemdir. Bazı vatandaşlarımız bize soruyor. 18 maddelik Anayasa değişikliği neler getiriyor. Bizler de her yerde en ince detayına kadar anlatıyoruz ama yine de tereddüdü olanlar, kararsız olanlar en azından 'hayır' diyenlere bakabilir. Eğer bugün PKK terör örgütü hayır diyorsa, Türkiye'deki islam düşmanları hayır diyorsa, FETÖ'cüler hayır diyorsa, Almanya, Hollanda hayır diyorsa, demek ki doğru yol, en iyi yol 'evet'tir. Biz hiç kimseyi ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz. 16 Nisan'da 'evet' diyen de 'hayır' diyen de bu memleketin evladıdır. "dedi.
 

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Esnafın istikrardan yana olduğunu belirten Yel, “Ticaretin ve ekonominin temeli de huzur ve istikrardır. Siyasi ve ekonomik istikrar esnafımız için büyük önem taşımaktadır. Ekonomik istikrarın olduğu bir ortamda yatırım olur, üretim olur, ihracat olur. Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile inşallah istikrar hem siyaset hem de ekonomide kalıcı hale gelecektir. Ülke ekonomisi daha da rahatlayacaktır. İnşallah hep birlikte 'Evet' diyerek Türkiye'nin önündeki engelleri kaldıracağız. İstikrarlı bir Türkiye için herkes üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getirmesi gerekiyor. Biz, ülkemiz için gece-gündüz çalışıyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için, güçlü yarınlar, tam bağımsızlık, gelecek nesillerin refah ve huzuru için evet diyoruz. İnşallah Hayrabolu’muzdan ve Tekirdağ’ımızdan hemşerilerimiz 16 Nisan günü referandumda güçlü bir “evet” oyu vererek bu hızlı büyümeye destek verecektir.”dedi.
 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Yel, Fırat Kalkanı operasyonunda şehit düşen P.Asb.Üçvş Yunus İşcan'ın ailesine baş sağlığı ziyaretinde de bulundu.
Yel, Hayrabolu Şalgamlı Mahallesi ziyareti sırasında karşılaştığı Recep, Tayyip ve Erdoğan isimli vatandaşlar ve gençler ile de sohbet etti.

Editör: TE Bilisim