Çerkezköy Bakış - Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu, Milli Eğitim Bakanlığının 390 bin liralık yatırımı ile Tekstil atölyesini öğrencilerine kazandırdı. Okulda gerçekleşen açılış programına Özel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Ramazan Barın, Eğitim Politikaları Daire Başkanı Ahmet Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri, Fatih Kocabaş, Yılmaz Oğur, Okul Müdürü Murat Sütçü, İlçede bulunan diğer okulların müdürleri ve öğretmenleri katıldı.
Burada kısa bir konuşma yapan okul müdürü Sütçü, “Bizler bakanlığımızın da desteği ile öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sağlamak, onlara daha iyi şartlarda eğitim verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Açılışını daha önceden gerçekleştirdiğimiz mobilya, el sanatları ve yiyecek içecek hizmetleri atölyeleri sonrasında bu atölyemiz ile okulumuzda 4 atölyeye sahip olduk. Emeği gecen herkese teşekkür ederiz.”

ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK ŞÖLENİ

Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören Furkan Çelik ve Bora Başkurt misafirlere mini bir müzik ziyafeti yaşattı.

Editör: TE Bilisim