Çerkezköy Bakış- Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları pandemi nedeniyle yapılamadığından 18 yaşını tamamlamış tüm öğrencilere;  3. dönem sınavından alabilecekleri maksimum ders sayısı kadar dersten başarılı sayıldı.

Her iki açık öğretim sisteminde kaydı bulunan öğrenciler, sistemden veya Halk Eğitimi Merkezi açık öğretim bürosundan durumlarını kontrol edebilecek.

Yeni kayıt işlemleri ise devam ediyor. 2020-2021 eğitim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme başvuruları 9 Ekim 2020 tarihine kadar sürüyor.

Açık Öğretim Lisesi  ve Açık Ortaokuluna ilk kayıt olacak öğrenciler, diploma aslı veya öğrenim durum belgesi aslı, lise terk ise tasdikname aslı, 1 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ile Halk Eğitimi Merkezlerinden ön kayıt  işlemi yaptırabilecek.

Kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler ise banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri yeterli olacak.

Çerkezköy Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman, “Vatandaşlarımızın 9 Ekim tarihine kadar kayıt veya kayıt yenileme yaptırmaları gerekmektedir. 9 Ekim 2020 günü yeni kayıt ve kayıt yenilemeler sona eriyor. Açık lise ve açık ortaokul sınavları 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacaktır.” dedi.

Editör: TE Bilisim