Çerkezköy Bakış-Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi tarafından başlanan Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi çalışmaları kapsamında “Meydan Altı Otopark” yapılması için geçtiğimiz 1 Ekim tarihinde Cumhuriyet Meydanının çevresi demir bariyerlerle kaplandı.

Fore kazık çalışması yapılırken, yüklenici firma, döviz kurundaki artış nedeniyle maliyet fiyatları arttığı gerekçesiyle çalışmalar dururdu.


EN KISA SÜREDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR


Geçen süre içinde vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi “Meydan Altı Otopark” projesini iptal etti. Çalışmaların meydan üstü projesiyle devam etmesi kararlaştırıldı. Dün itibariyle yeni meydanın ortaya çıkması için çalışmaların akın startı verildi.


Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla ekipler, meydanda çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre içinde peyzaj da dahil olmak üzere çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.


Öte yandan, Atatürk ve Öztark Caddesindeki çalışmalarda devam ediyor. İki caddedeki Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Editör: TE Bilisim