Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılacak olan okul öncesi eğitim kurumlarının protokol töreninde konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy ve Kapaklı’ya müjde vereceğini söyleyerek, Yünsa kavşağının dönel kavşak olacağını kaydetti. Doğan, ayrıca Kapaklı’da bulunan SGK Çerkezköy Şubesi’nin de Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan eski Huzurevi mevkiinde bir alana taşınmasının planlandığını kaydetti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan Çerkezköy ve Kapaklı için müjde verdi.

ÖLÜM KAVŞAĞI DÜZELİYOR

Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılacak olan okul öncesi eğitim kurumunun protokol töreninin sonunda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, adı ölüm kavşağına çıkan Yünsa Kavşağı’nın dönel kavşak olacağının müjdesini verdi. Doğan, “Mevcut kavşağın dönel kavşağa dönüştürülmesi işi için protokol hazırlandı. Ön onayının verilmesi için Karayolları Etüt Proje Daire Başkanlığı tarafından olur verildi. Tesisler Daire Başkanlığı tarafından evrakı takip ediliyor” dedi.

SGK BİNASI TAŞINACAK

Doğan Kapaklı sınırları içerisinde bulunan SGK Çerkezköy Şubesi’nin de taşınacağını kaydetti. Doğan, “Bakanımız Süleyman Soylu, SGK başkanına yapılması acil ilçeler arasında Çerkezköy’ün olduğunu da söyledi. Kalkınma Bakanlığımızdan da alınan iznin ardından Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan eski Huzurevi mevki tarafına yeni SGK binasının yapılması planlanıyor” dedi.
Editör: TE Bilisim