Konya grup merkezinde son 6 takım arasına girme mücadelesi veren Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Bayan Futbol Takımı bugün Karadeniz Ereğli-Kayseri Gençlerbirliği maçının galibiyle karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde Konya grubunu şampiyon tamamlayacak.

Çerkezköy Bakış -
Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası 2. Tur elemeleri Konya grubu şampiyonu bugün belli olacak.

TEMSİLCİMİZ KONYA GRUBUNDA MÜCADELE VERİYOR

Konya Grup Merkezi’nde ilçe temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Karadeniz Ereğli Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Tavla Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Kayseri Gençlerbirliği Yıldız Kızlar Futbol Takımı mücadele veriyor.

KARADENİZ EREĞLİ GALİBİYETLE BAŞLADI

Grubun ilk maçında Tavla Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Karadeniz Ereğlispor Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karadeniz Ereğlispor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda kontrolü eline aldı. Her iki devrede de skorer bir oyun sergileyen Karadeniz Ereğlispor Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşılaşmadan 4-1 üstünlükle ayrılarak elemelere galibiyetle başladı.

TEMSİLCİMİZ 1 PUAN ÇIKARDI

Temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için kontrollü bir oyun sergiledi. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

TAVLA’YI TEK GOLLE MAĞLUP ETTİ

İlk maçını beraberlikle tamamlayan Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ikinci maçında Adana temsilcisi Tavla Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru rakibi karşısında baskısını artıren Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Tavla Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşılaşmadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

GOLSÜZ SONA ERDİ

Günün bir diğer karşılaşmasında Karadeniz Ereğlispor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Kayseri Gençlerbirliği Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Her iki ekibin gol mücadelesi sonuçsuz kalınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

TEMSİLCİMİZ SON MAÇINDA 1 PUAN ALDI

Elemelerin üçüncü gününde Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Karadeniz Ereğlispor Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Grubun iddialı ekipleri ilk dakikaları kontrollü geçti. Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı rakip kalede 3 gol bulurken kalesinde ise 3 gol gördü. Maç karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.

PUAN EŞİTLİĞİ BOZULMADI

Tavla Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Kayseri Gençlerbirliği Yıldız Kızlar Futbol Takımı arasında oynanan karşılaşma Kayseri temsilcisinin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Konya grubunda oynanan 3 maçın ardından Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Karadeniz Ereğli Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Kayseri Gençlerbirliği Yıldız Kızlar Futbol Takımı 5 puan ve averajla sıralandı. Adana temsilcisi Tavla Gençlik Yıldız Kızlar Futbol Takımı ise son sırada yer aldı.

SON MAÇLAR OYNANACAK

Grup şampiyonluğu için ilk üç sırada yer alan ekipler yeniden sahaya çıkacak. Temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı,  Karadeniz Ereğli Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile Kayseri Gençlerbirliği Yıldız Kızlar Futbol Takımı arasında oynanacak maçın galibiyle bugün karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılacak ekip Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda son 6 ekip arasına girmeyi başaracak.
Editör: TE Bilisim