Çerkezköy Bakış- İstanbul Üniversitesi’nden 2016 yılında mezun olan ve 2018 yılından bu yana Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Kahraman Sokak üzerinde veterinerlik mesleğini icra eden Çerkezköy Veteriner Kliniği’nin sahibi Seda Demirtaş, çocukluk hayalini en başarılı veteriner ödülü ile taçlandırdı.

DES Yapım Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ''Diamonds Of Turkey 2021'' ödülleri sahiplerini bulurken yılın en başarılı veteriner ödülüne Çerkezköy Veteriner Kliniği Sahibi Seda Demirtaş layık görüldü. 

“HEDEFİM TRAKYA’NIN EN BÜYÜK HAYVAN HASTANESİNİ KURMAK”

Çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Veteriner Hekim Seda Demirtaş, “2016 yılında İstanbul Üniversitesi’nden mezun oldum. 2018 yılından bu yana Çerkezköy’de veteriner olarak çalışmaktayım. Şuan 3 veteriner, 2 teknisyen ve röntgen, hemogram cihazı, yoğun bakım ünitesi, ultrason cihazı, ortam sterilizasyon cihazı ve birçok ekipmanla klinik olarak çalışıyorum. Bölgenin ilk ve tek 7/24 saat esasına göre çalışan kliniğiz. Kliniğimizde her türlü ameliyat yapılıyor. Ayrıca kedi, köpek pansiyonumuz da var. Gelecekte hedefim Trakya’nın en büyük hayvan hastanesini kurmak. Bu hayalimi gerçekleştirmek için gayret gösteriyorum. Ayrıca her türlü sokak hayvanına tedavi ve barıma sürecinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Böyle bir ödüle layık görülmek beni çok mutlu etti.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim