Aynı partiye mensup olmalarına rağmen çok fazla birlikte gözükmeyen İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ile İYİ Partili Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Dilek Köksal’ın arasına “kahvaltılı toplantı” girdi.

Köksal’ın İYİ Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları’nın organizasyonunda düzenlenecek olan kahvaltılı toplantıya katılacağı ve bu toplantıya İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’in davet edilmediği iddiaları, ilçe kulislerinde “siyasi rakip” olarak görülen iki ismin zaten çok iyi olmayan aralarını açtı. 

“YOK SAYILDIĞIM HER KİŞİYİ YOK SAYACAĞIM”

Bir duyum aldığını belirterek sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Almış olduğum telefonlar neticesinde öğrendiğim kadarıyla İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Sayın Dilek Köksal, ilçe teşkilatının dışında örgütlenerek, İl Kadın Kolları Politikaları önderliğinde bir kahvaltı programı planlaması içindeymiş. Bu organizasyonun ilçe teşkilatımız dışında bir etkinlik olduğunu bildirir, olması halinde yok sayıldığım her kişiyi yok sayacağımı ilan ederim” ifadelerini paylaştı.     

PAYLAŞIMI SİLDİ

Bir süre sonra Erseçkin, yapmış olduğu bu paylaşımı silerek, “İl Başkanım kıymetli büyüğüm Sayın Sertaç Alkaya’nın bilgilendirmesi doğrultusunda yaptığım paylaşımı sildim. Teşkilatımıza kıymet veren değerli büyüğüm yol arkadaşım Sayın Sertaç Alkaya’ya teşekkürü borç bilirim.” diyerek yeni bir açıklama yaptı.

Dilek Köksal ise, Erseçkin’in bu paylaşımlarıyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapmadı.
 

Editör: TE Bilisim