Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında yapılacak olan Kültür Merkezi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 12 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak olan Kültür Merkezimiz içinde 735 kişilik konferans salonu, 238 kişilik tiyatro salonu ve fuayeleri ile 3 adet sinema salonu bulunacak. İdari birimler ve fuaye alanlarının yanı sıra 9 adet sanat atölyesi, teknik kütüphane, 3 adet plastik sanatlar sınıfı, 1 adet bilim eğitim sınıfı, 1 adet görsel sanatlar sınıfı ve 5 adet de derslik olacak” diye konuştu.

23.4 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Yaklaşık 23.4 milyon lira maliyetli Kültür Merkezi projesinin hafriyat çalışmalarının tamamlanma noktasına geldiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimiz için büyük öneme sahip olan Kültür Merkezi projemizin temelinin ise Eylül ayı içinde atılması hedefleniyor” ifadelerini kullandı. Haziran ayı içinde başlayan çalışmaların 2018 yılı sonuna kadar tamamlanarak Çerkezköylü hemşerilerimizin hizmetine açılması planlanıyor.” ifadelerini kullandı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay önceki gün birlikte buradaki çalışmaları yerinde incelemişti.

Editör: TE Bilisim