Çerkezköy Bakış - İstasyon Mahallesi Üründül Sokak üzerinde patlayan su borusu nedeniyle, mahalledeki birçok sokakta su kesintisi yaşandı. Yüzlerce abonenin evine su verilemezken, kesinti nedeniyle 2 gündür susuz kalan mahalleli duruma isyan etti.
 

ÇAREYİ SU BİDONLARINDA BULDULAR

TESKİ yetkililerinin iki gündür patlak bir boruyu tamir edemediğini belirten ve bu nedenle
Sıcak yaz gününde büyük sıkıntı çektiklerini belirten vatandaşlar, su arızasını biran önce giderilmesini istiyor. Evlerinde suları akmayan mahalleli ise marketlerden aldıkları sularla ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.
 

BİDON SU İLE BANYO MU YAPALIM ?

Mahalle sakinleri, “Günlerdir sular akmıyor. Su kesintisi nedeniyle bize bir bilgi de verilmedi. Haber verilseydi en azından tedbir alırdık. Çamaşırlar, bulaşıklar makinelerde bekliyor. Yapılan büyük bir sorumsuzluk. Bu çağda, her geçen gün büyüyen Çerkezköy’de susuz kaldık. Bayram üstü bu yapılan bizleri çok mağdur eti. Evlerde bayram temizliği yapılacak. Ancak su yok hiçbir şey yapamıyoruz. Arabası olan arkadaşlar Kuşbahçe’den hem kendilerine hem de komşularına bidonlarla su getirerek yardımcı olmaya çalışıyorlar.” diye konuştular.

Öte yandan, TESKİ ekipleri, sokak üzerinde patağı onarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim