Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilciliği, satrancı sokaklara taşıyacak olan “Sokak’ta Satranç Var” adlı proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda satranç severler bir araya geldi. Her yıl okulların açılmasına bir hafta kala gerçekleştirilen proje ile ilçenin muhtelif sokaklarına çıkılarak satranç oynanacak.  
 

“SATRANÇ SEVERLERİ DE SOKAKLARDA SATRANÇ OYNAMAYA DAVET EDİYORUZ”

Proje hakkında açıklamalarda bulunan TSF Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut “Öncelikle satranç sporuna büyük destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Federasyonumuzun ülke genelinde gerçekleştirdiği bu proje ile satrancı daha görünür hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu vesile ile kentimizdeki tüm satranç severleri de sokaklarda satranç oynamaya davet ediyoruz” dedi.
 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Sokakta Satranç Var projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda satranç oynayan vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Satranç sporuna olan ilgiyi artırmaya yönelik hayata geçirilen proje dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu’nu tebrik ediyorum” dedi. Çerkezköy Belediyesi olarak satranç sporuna büyük önem verdiklerini kaydeden Akay, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da satranç sporuna desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilisim