Çerkezköy Bakış - TFF 3.Lig’in yeni takımı olan Ergene Velimeşespor 4.haftası tamamlanan ligde galibiyete ulaşamadı. 4 maçta aldığı 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile haftayı tamamlayan Ergene Velimeşespor ligin 5.haftasında Diyarbekirspor’a konuk olacak.
 

İLK ONBİRLER

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan mücadeleye Ergene Velimeşespor Erhan, Selçuk, Caner, Semih, İsa, Serhat, İlker, İlhan, Emre, Zekeriya, İbrahim Fatih kadrosuyla başladı. Konuk ekip Tire 1922 Spor ise maça Fatih, Orkun, Hasan, Veysel, Mümin, Cemal, Nihat, Sefa, Tolunay, Güner, Gökhan kadrosuyla başladı.
 

4 KIRMIZI KART ÇIKTI

Maçın hemen başında 2.dakikada İbrahim Fatih Dilek ile Ergene Velimeşespor 1-0 öne geçti. Bu gole 15.dakikada Cemal karşılık verdi ve maç 1-1 oldu. 42.dakikada Ergene Velimeşespor İbrahim Fatih ile yeniden öne geçti(2-1). Golden sonra saha bir anda karıştı ve futbolcular birbirine girdi. 10 dakika duraklayan oyun sonrasında Ergene Velimeşespor’dan İbrahim Fatih ve Selçuk Baştürk, Tire 1922 Spor’dan Hasan ve Veysel kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Maçın ilk yarısı 2-1 tamamlandı.
 

DİYARBEKİRSPOR’A KONUK OLACAK

Her iki takımda 2.yarıya 9 kişi başlarken, 67.dakikada Tire 1922 Spor’dan Furkan maça eşitlik getirdi. 2-2 sona eren maç sonrasında Tire 1922 Spor 4 maçta 4. Beraberliğini aldı. Ev sahibi Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor ise 3.beraberliğini aldı ve bu haftada aradığı galibiyete ulaşamadı. Ergene Velimeşespor ligin 5.haftasında Diyarbekirspor’a konuk olacak.

Editör: TE Bilisim