Çerkezköy Bakış - İlk iki maçını kazanarak 6 puana ulaşan ve Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12.Grupta liderlik koltuğunda oturan 1911 Çerkezköyspor Pazar günü oynayacağı Uzunköprüspor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla Mustafa Uğraş Stadı’nda sürdürüyor.
 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12.Grupta ilk hafta maçında sahasında 1947 Çorluspor’u konuk eden ve maçı 3-1 kazanan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor lige moralle başlamıştı. Ligin 2.haftasında da Bigaspor’a konuk olan temsilcimiz sahadan 2-0 galip ayrılarak kalitesini göstermişti. Her maça “Biz bu sene şampiyon olacağız” parolasıyla çıkan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Pazar günü ise ligde 4 puanı bulunan Uzunköprüspor’u ağırlayacak. 1911 Çerkezköyspor maçın hazırlıklarını çim saha olan Mustafa Uğraş Stadı’nda dün çift idmanla sürdürdü. Bugün de tek antrenman ile çalışmalarını sürdürecek olan temsilcimiz ardından maç saatini bekleyecek.
 

TÜM ÇERKEZKÖYLÜLERİ MAÇA DAVET ETTİ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem, 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu ve yöneticiler de antrenmanı takip etti. Kulüp Başkanı Uğur Erem Pazar günü oynanacak olan maça tüm Çerkezköylüleri davet etti.

Editör: TE Bilisim