Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de uzun yıllardır görev yapan Üzgün, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden emeklilik dolayısıyla ayrılan Mustafa Güçlü’nün yerine Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla atandı. Üzgün dün yeni görevine başladı.

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde göreve başlayan Ahmet Üzgün’ü, görevinin ilk günüde Çerkezköy’deki mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, Enesler İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü İsa Çetin ve Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez ziyaret etti ve görevinde başarılar diledi.

AHMET ÜZGÜN KİMDİR?
1968 yılında Bulgaristan’ın Deliorman Bölgesi Şumnu Vilayeti’nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini, doğduğu şehirde tamamlayan Üzgün, 1990 yılında gerçekleşen ‘Büyük Göç’ ile Anavatanı olan Türkiye’ye geldi. 1990-1993 yılları arasında Bolu ve Düzce’de profesyonel olarak futbol oynayan Ahmet Üzgün, 1997 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Spor Akademisi’nden mezun oldu. 1998 yılında Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’ne Beden Eğitimi öğretmeni olarak atanan Üzgün, öğretmenliğinin yanı sıra, 1999-2001 yılları arasında Çerkezköyspor Teknik Direktörlüğü görevini de yürüttü. 2011-2013 yıllarında Çerkezköy Kızılpınar Endüstri Meslek Lisesinin Kurucu Müdürlüğünü yapan Üzgün, 2014 yılında Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi okul müdürlüğüne atandı. 1990-1997 yılları arasında Balkan Türkleri Deliorman Kültür Derneği’nin Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yapan Ahmet Üzgün, 2010 yılında üstlendiği, Türkiye’nin en büyük Konfederasyonu olan Memur Sen ve Eğitim Bir Sen’in Çerkezköy ilçe Başkanlığı görevini de başarıyla yürüttü. Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Üzgün, ileri seviyede Rusça ve Bulgarca bilmektedir. 7 Haziran’da gerçekleşen genel seçimlerde AK Parti Tekirdağ 6. sıra Milletvekili adayı olmuştu.


 

Editör: TE Bilisim