Çerkezköy Bakış - Süper Amatör’de 10 hafta geride kalırken 11. hafta mücadeleleri merakla bekleniyor. Pazar günü birbirinden zevkli 6 karşılaşma oynanacak.


SİTESPOR ‘SAĞLAM’ DEPLASMANDA

Ligde bir çıkış yakalayan ve son üç haftada üç galibiyet alan Kapaklı Sitespor yakaladığı yükselişi sürdürmek istiyor. 10. haftada kendi evinde güzel bir oyunla Saray Belediyespor’u 4-3 mağlup eden Kapaklı Sitespor, 11. haftada kendisinden bir puan geride ve bir basamak alt sırasında yer alan Sağlamtaşspor ile karşılaşacak. Kapaklı Sitespor’da tek hedef üç puanı almak. Mücadele Pazar günü saat 13.00’da Muratlı Sahasında oynanacak.

LİDER AYNI SAHADA

Ligde zirvenin tek sahibi olan Kapaklıspor 10. haftada Marmara Ereğlisi sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor ile 1-1 berabere kalmış ve en yakın takipçisi Çerkezköy Doğanspor ile olan puan farkını 2’ye düşürmüştü. Namağlup lider, 1461 Karadenizspor müsabakasından sonra aldığı 1 maçlık saha kapatma cezasını bu hafta Muratlı Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada çekecek. Kapaklıspor bu karşılaşmayı da Marmara Ereğlisi sahasında oynayacak. Lider üç puana uzanıp Çerkezköy Doğanspor ile olan puan farkını korumak istiyor. Mücadele Pazar günü saat 13.00’da oynanacak.

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’UN ZORLU KARŞILAŞMASI

Liderin iki puan gerisinde, zirvenin en yakın takipçisi Çerkezköy Doğanspor’u 11. haftada zorlu bir karşılaşma bekliyor. Ligde 16 puanla 4. sırada yer alan Malkara 14 Kasım ile Çerkezköy Doğanpsor’un mücadelesi merakla bekleniyor. Malkara 14 Kasımspor üç puanı alıp zirveye biraz daha yaklaşmak isterken, Çerkezköy Doğanspor ise liderlik yarışında darbe almak istemiyor.  Mücadele Pazar günü saat 13.15’te Çerkezköy Belediyesi 29 Ekimspor kompleksinde oynanacak.

ÇOLRU GENÇLERBİRLİĞİ İLK PUANINI ALMAK İSTİYOR

Ligde sıfır puanla son sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ilk puanıyla tanışmak istiyor. 11. haftada ligin zorlu ekiplerinden Marmara Ereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak olan Çorlu Gençlerbirliğispor kötü gidişata dur demek istiyor. Ligde 15 puanla 5. sırada yer alan Marmara Ereğlisi Belediyespor ise üst basamaklara çıkmak istiyor. Karşılaşma Pazar günü saat 13.00’da Çorlu Belediye Şehir Stadında oynanacak.

ERGENE ‘GÜCÜ’NÜ GÖSTERMEK İSTİYOR

Ligde çıktığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyet alan Ergenegücü Ulaşspor 7 puanla 11. sırada yer alıyor. Ligin 11. haftasında 15 puanlı 1461 Karadenizspor ile karşılaşacak olan Ergenegücü Ulaşspor galibiyete ulaşıp alt sıralardan kurtulmak istiyor.Mücadele Pazar günü saat 13.15’te Ergene Sahasında oynanacak.

ÇOLU KÜLTÜR DEPLASMANDA

Ligin 16 puanla üçüncü sıradaki takımı Çorlu Kültürspor 11. haftada Saray Belediyespor deplasmanında. 10. haftada Ergenegücü Ulaşspor’u 4-0 mağlup eden Çorlu Kültürspor, Saray Belediyespor deplasmanından da 3 puanla dönmek istiyor. Mücadele Pazar günü saat 13.00’da Saray Sahasında oynanacak.

Editör: TE Bilisim