Çerkezköy Bakış - Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluk hedefi olan ve ilk 8 haftayı liderlik koltuğunda geçiren 1911 Çerkezköyspor üst üste alınan kötü sonuçlar sonra Yahya Aydın ile yolları ayırmıştı. Kulüp o andan itibaren yeni hoca arayışlarına başladı ve Murat hocada karar kıldı. Murat Küçük dün yapılan törenle kendisini 1911 Çerkezköyspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

EL BİRLİĞİ İLE ÜST LİGE

İmza töreninde konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulüp başkanı Uğur Erem, Murat Hocanın bölgeyi ve ilçeyi iyi tanıyan bir isim olduğunu belirtti. Erem, “ Resmi Sözleşme imzalamak için buradayız. Murat Hocamız daha önce Çerkezköyspor’da da görev yaptı dolayısıyla yabancı olduğumuz birisi değil. Yeni bir dönem başlıyor. Hep birlikte el birliği ile bir üst lige çıkacağız. Çıktığımız zamanda ligde kalıcı olmamız lazım. Asansör takım olmak yarardan çok zarar getirir. Amacımız kalıcı olmak.” diye söyledi.

“BU FARK KAPANIR”

Erem’den sonra konuşan Murat Küçük, takımda tanıdı isimler olduğunu belirtti. Küçük, “Tanıdığım isimler var. Yarın sabah itibariyle idmanlarımız başlayacak. Çalışmalar başladıktan sonra da eksiklerimize bakacağız gerekli görürsek takviyeleri de yapacağız.” dedi. Kurumsallaşmanın önemi de dikkat çeken Küçük, “Kurumsal bir yapı olmak önemli. Bunu uzun vadeye yaymamız lazım. Şampiyon olup üst lige çıktığımız zaman ertesi sene geri dönmememiz ve orada kalıcı olmamız lazım.” ifadelerini kullandı. Ligdeki puan farkını da değerlendiren Küçük, “Bu takım 8 hafta lider gitti. Sonra 8 puan geriye düştü. Bu durumu düzeltebilecek bir ekibe sahibiz o zaman. 8 puanlık fark kapanır. Öne de geçebiliriz. Sağlıklı bir 1911 Çerkezköypsor yaratmak için adım adım ilerlememiz lazım.” diye konuştu.

Erem ayrıca transfer konusuna da dikkat çekerek, “Gitmek isteyenin önünü açarız. Ayrılacak isimler var. Salih Topyay Gümüşhane Kelkitspor ile anlaştı. Bir iki tane daha oyuncumuz var görüşme halinde olan, gitmek isteyenlere yardımcı oluruz. Bu aynı zamanda takıma da yeni bir kan yeni bir heyecan getirir. Hocamızın da genç oyuncu portföyü geniş. Onun bu tarafından da yararlanacağız” dedi.

KAMP ÇERKEZKÖY’DE

Zamanın kısıtla olmasından ve hoca değişikliği nedeniyle 1911 Çerkezköyspor kamp sürecisini Çerkezköy’de geçirecek. Hocanın yardımcıları ise Ahmet Sarı ve Kaleci antrenörü Muzaffer Kurt olacak.

Açıklamaların ardından kulüp tesislerinde imzalar atıldı.

Editör: TE Bilisim