Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya üzerinden teşkilata zarar verenleri sert dille eleştirdi. Siyaset dedikodu sanatı değildir diyen Yüksel, “Siyasette lafla peynir gemisi yürümez. Konuştukları kadar çalışsalar bugün Tekirdağ’da vekil sayımız 6 olurdu.” dedi.

Yüksel, “Siyaset konuşarak değil, çalışarak yapılır. Çok konuşanların ne kadar çalıştığına bakın. Siyaset sosyal medyadan yapılmaz. Siyaset insanların gönlüne girme sanatıdır. İnsanları kaybetme sanadır değildir. Siyaset dedikodu sanatı değildir. Siyaset insanları kazanma sanatıdır. Eğer AK Parti İl Başkanı olarak birilerine cevap vermiyorsam, kırmamak için cevap vermiyorum. İnsanların çay kaşığıyla topladıklarını kepçeyle almak isteyenlere fırsat verecek halimiz yok. Her kim ki üç kuruşluk dünya makamı ve mevkii için teşkilatların zarar göreceğini bile bile sosyal medyadan bir şeyler yazıyorsa vallahi de billahi de samimi dava insanı değildir. Bunu yürekten ve açık bir şekilde söyleyebilirim. Her kimin hatası varsa yüzüne söylersin. Kuşkulandığınız şüphelendiğiniz bir şeyler varsa Cumhuriyet Savcılarına gidersiniz, teşkilat başkanlıklarına gidersiniz ve bu partinin sahibi var. Liderine gidersiniz. Bir fatura kesilecekse o faturayı kesecek kişinin ismi AK Parti'de belli midir arkadaşlar. Bellidir.” dedi.

HİÇ KİMSE BOŞ KONUŞMASIN

Hiç kimse boş konuşmasın diyen Yüksel, “Konuştukları kadar çalışsalar AK Partinin 6 milletvekili olurdu. İş yapacağız iş. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Çalışarak yürüyor. Bu teşkilatlar da çalışmak için var. Fitneden fesattan yalandan dolandan iftiradan uzak duracağız. İmanımız gereği inandığımız doğrultuda yaşayacağız. Gıybetten uzak duracağız. Allah ayaklarımıza taş koymasın. 2019’da tarih yazacak ekibe başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim