Çerkezköy Bakış - Şarköy sahasınde saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor, Muhammed, Emre, Anıl, Mesut, Hilmi, Vedat, Berkay, Şafak, Feyyaz, Fırat ve İlker ilk on biriyle başladı.

ZORLU İLK YARI

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte zorlu bir mücadele de başladı. İki takım da karşılaşmanın ilk dakikalarında birbirlerine üstünlük sağlamakta zorlandı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında Çerkezköy Doğanspor oyunda üstünlüğü eline aldı ve deplasman ekibi Şarköyspor kalesine yüklendi. İlk yarının son dakikalarında ise Çerkezköy Doğanspor aradığı golü buldu. 43. Dakikada Feyyaz Erik topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan kısa sürede başka gol olmayınca, Çerkezköy Doğanspor, soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

İKİNCİ YARIDA BİR GOL DAHA

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çerkezköy Doğanspor, skor üstünlüğünün de verdiği avantajla daha iyi oynayan takım oldu. Şarköyspor’un beraberlik golü arayışlarına fırsat vermeyen deplasman ekibi Çerkezköy Doğanspor’un farkı ikiye çıkarması çokta uzun sürmedi. Karşılaşmanın 60. dakikasında İlker’in golü ile farkı ikiye çıkartan Çerkezköy Doğanspor, kalan dakikalarda oyunda üstünlüğünü korudu. Ayağa paslarla rakibini yoran deplasman ekibi Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın kalan dakikalarında girdiği gol pozisyonlarında yararlanamadı. Mücadele 2-0 Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Çerkezköy Doğanspor bu galibiyetle puanını 35’e yükseltti ve puan kaybı yaşayan lider Kapaklıspor’a bir adım daha yaklaştı. Üçüncü sırada bulunan Çerkezköy Doğanspor’un bir basamak üstünde 1 puan farkla 1461 Karadenizspor yer alıyor. Çerkezköy Doğanspor önümüzdeki hafta evinde Kapaklı Sitespor’u ağırlayacak. Şarköyspor ise 10 puanda kalarak 13. sırada haftayı tamamladı.

Editör: TE Bilisim