Çerkezköy Bakış - 7 takımın mücadele ettiği ligde Kapaklıspor, 8. haftayı bay geçti. Saray Belediyespor ise ligden ihraç edilen Çukuryurspor’u hükmen 3-0 mağlup etti. Ligde 15 puanla 3. sırada yer alan Saray Belediyespor önümüzdeki hafta evinde Kapaklıspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 10 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Saray Sahasında oynanacak.

SİTESPOR EVİNDE GALİP

Ligin 18 puanlı iki takımından biri olan Kapaklı Sitespor evinde ağırladığı Büyük Yoncalıspor’u 4-0 mağlup etti. Kapaklı Sitespor bu galibiyetle puanını 18’e yükselterek liderliğe ortak oldu. Büyük Yoncalıspor ilse 9 puanla 4. sırada haftayı tamamladı. Kapaklı Sitespor önümüzdeki haftayı bay geçecek. Büyük Yoncalıspor ise evinde Tekirdağ Marmaraspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 10 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da Saray Sahasında oynanacak.

1911 GALİBİYETE HASRET

Sezon başında ligin iddialı takımlarından olarak gösterilen 1911 Çerkezköyspor, ligde bir türlü çıkış yakalayamadı. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan 1911 Çerkezköyspor, bu galibiyeti 2. haftada deplasmanda Çukuryurtspor’u 8-0 yenerek aldı. 1911 Çerkezköyspor ligdeki ilk beraberliğini ise 8. haftada Tekirdağ Marmaraspor karşısında aldı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Önümüzdeki hafta 1911 Çerkezköyspor evinde Çukuryurtspor’u ağırlayacak.Çukuryurtspor ligden ihraç edildiği için de 1911 Çerkezköyspor hükmen 3-0 galip sayılacak.Tekirdağ Marmaraspor ise Büyük Yoncalıspor’a  konuk olacak.  Karşılaşma 10 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da Saray Sahasında oynanacak.

A GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

A grubundu 19 puanlı iki takımdan biri olan Tekirdağspor deplasmanda konuk olduğu 100. Yılspor’u 9-2 mağlup etti. Büyük Çınarlıspor evinde Tekirdağ İdman Yurdu Spor’u 11-0 mağlup etti. Yazuzspor evinde, Kazanderspor’u 4-1 mağlup etti. Hürriyet Yıldız Gençlikspor ise haftayı bay geçti.

Önümüzdeki hafta Tekirdağspor evinde Yavuzspor’u ağırlayacak. Büyük Yoncalıspor, Kazanderespor derplasmanına konuk olacak.Tekirdağ İdman Yurduspor evinde Hürriyet Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak. 100. Yılspor ise haftayı bay geçecek.

B GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

Ergene Velimeşespor deplasmanda konuk olduğu Trakya Atletikspor’a 2-0 mağlup oldu. Yeşiltepespor evinde Sağlıkspor’u 7-0 mağlup etti. Muratlı Belediyespor, Hayrabolu Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Önümüzdeki hafta Trakya Atletikspor evinde Yeşiltepespor’u ağırlayacak. Ergene Velimeşespor evinde Muratlı Belediyespor’u ağırlayacak. Sağlıkspor ise Hürriyet Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak.

C GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

Çorluspor 1947 deplasmanda Marmara Ereğlisi Belediyespor ile 4-4 berabere kaldı. Çorlu Fenerspor evinde Fevzipaşaspor ile 1-1 berabere kaldı. 2016 Aslanspor deplasmanda Kızılpınar Uzayspor ile 2-2 berabere kaldı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor haftayı bay geçti.

Önümüzdeki hafta Fevzipaşaspor evinde Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u ağırlyacak. Çorluspor 1947 evinde Kızılpınar Uzayspor’u ağırlayacak. Çorlu Fenerspor, 2016 Aslanspor deplasmanına konuk olacak. Marmara Ereğlisi Belediyespor haftayı bay geçecek.

Editör: TE Bilisim