Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Sünnet Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.
BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANDILAR
Etkinlik Belediye Meydanı’nda önceki gün saat 18.00’da başladı. Belediye meydanında toplanan sünnet çocukları ve aileleri yapılan Hacivat- Karagöz oyunu ve pandonim gösterileri ile keyifli dakikalar yaşadı. Gösterilerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sünnet çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
ATATÜRK CADDESİ BOYUNCA YÜRÜDÜLER
Belediye binası önünden şölenin yapılacağı alana doğru Vahap Akay ile el ele yürüyen sünnet çocuklarının heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Şölenin yapılacağı alana varan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sünnet olan tüm çocuklara çeyrek altın hediye etti. Hediyelerini alan çocuklar düzenlenen gösteriler ile doyasıya eğlenerek keyifli dakikalar yaşadılar.



ŞAFAK SÖNMEZ VE PINAR GÜÇLÜ SAHNE ALDI
Sünnet Şöleni kapsamında düzenlenen halk konserinde ise ünlü Türkücü Şafak Sönmez ve Pınar Güçlü sahne alırken iki sanatçıya da performanslarının Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından ardından şilt ve çiçek takdimi yapıldı.



KISA SÜREDE HALKIN TAKDİRİNİ ALDI
Şilt takdiminin ardından mikrofonu alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Vahap Akay’ın faaliyetlerini başarılı bulduğunu ifade ederek, “Vahap Akay kardeşimiz göreve geldiği tarihten bu zamana kadar Çerkezköy’de hep ilklere imza attı. Bu çalışmaları ile kısa sürede Çerkezköy halkının takdirini kazanmış bir şekilde yolunda ilerliyor. İnşallah bundan sonra ki faaliyet ve çalışmaları da aynı doğrultuda olacak buna yürekten inanıyoruz.” dedi.



TEŞEKKÜR ETTİ
Mandalı’nın ardından söz alan Başkan Akay herkese teşekkür ettiğini söyleyerek, “Özellikle Optimed Hastanesi Müdürü Ayhan Arslan’a katkılarından dolayı şahsım adına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Akay konuşmasının ardından Doktor Arslan’a plaket ve çiçek takdim etti.



ÜNLÜ SANATÇIYA EŞLİK ETTİLER
Konser esnasında ünlü Sanatçı Şafak Sönmez bir ara protokol tribünene gelere mikrofonu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a verdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı söylediği şarkılarla davetlilerden büyük alkış topladı.


Editör: TE Bilisim