Çerkezköy Bakış - Heyecan dorukta. Yarın, yani 1 Nisan’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimi ve meclisinin belirlenmesi için üyeler sandık başına gidecek. Saat 17.00’dan sonra sonuçlar açıklanmaya başlanacak. Sarı listenin adayı mevcut oda başkanı Süleyman Kozuva, üye ziyaretlerini sürdürüyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın sorumluluk alanı olan Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki üyelerini ziyaret eden Kozuva ve beraberindeki arkadaşları, üyelere yaptıklarını ve tekrar seçilmeleri durumunda yapacakları çalışmaları anlatı. Üyelerde Kozuva’ya büyük destek sundu.

“HEDEF A SINIFI”

2013 yılında kazandıkları oda seçimlerinin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı sadece Türkiye’de değil, Dünya’nın önde gelen odalarının biri yaptıklarını beliren Kozuva, “Bu süre içinde oda binamızı yeniledik. Üyelerimize çeşitli eğitimler verdik. Yurt içi ve yurt dışında üyelerime yönelik çeşitli anlaşmalar imzaladık. Akreditasyon çalışmaları kapsamında belgelendirme denetimleri sonucu akreditasyon statüsünü C sınıfından bir üst kademe olan B sınıfı sınıfına çıkartarak sınıf atladık. Şimdi en mükemmel seviye olan A sınıfına geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

“DÜNÜMÜZ, BUGÜNÜMÜZÜN ŞAHİDİDİR”

Üyelerin neden sarı listeyi tercih etmesi gerektiğini Kozuva şu sözlerle ifade etti: “Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odamızın 1 Nisan'daki seçimlerinde sarı liste yönetim kurulu ve meclis üyesi adayları olarak Çerkezköy’ümüzdeki, Kapaklı’mızdaki ve Saray’ımızdaki bütün üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Sarı liste adayları olarak geçmişten geleceğe daha emin adımlarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını bir dünya markası yapmak için, üyelerimize daha çok pazar bulmak, daha çok anlaşmalar imzalamak, daha çok ticaret yapabilmek için ve dünyaya açılmak için yoğun mesai harcayacağız. Sarı liste adayları olarak şeffaf ve yerinde bir hizmet anlayışıyla, yorulmadan, yılmadan hep bir adım önde, hep öncü olan, ortak akılla hareket eden bir hizmet anlayışıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını üyelerimizle birlikte her gün daha iyiye felsefesiyle geleceğe taşımak için 4 yıllık tertemiz bir mazi ile başarılı bir deneyimle göreve hazırız ve tekrar talibiz. Sarı liste olarak dünümüz, bugünümüzün şahididir.  Üyelerimizin sevgisi, sevgimiz, desteği enerjimizdir. Üyelerimiz ile bu başarıları yakaladık, yine üyelerimizin desteği ile başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası aday listesi olan sarı liste güven veren listedir. Sözünden duran listedir. Bu nedenle üyelerimizin oylarına talibiz.”

Kozuva, seçimin hayırlara vesile olmasını dileyerek, üyeleri oy kullanmaya davet etti.

Editör: TE Bilisim