Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’na yoğun katılım yaşandı. Fuara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ile Yusuf Hayri’nin yanı sıra Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Çetin, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

“20 PROJE SERGİLİYORUZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü İsa Çetin, fuarın hakkında bilgi verdi. Çetin, “Okul olarak aylarca süren çalışmanın meyvesini alıyoruz. İmam Hatip Lisesi denince sadece mesleki anlamda yani din alanında okul algılanıyor. Bu anlamda yüzde 78 müfredatını genel kültür yüzde 22 müfredatı mesleki dalındadır. Bu kapsamda çocuklarımız yaptıkları projeler ile bunları görmüş olacağız” dedi. Çetin, toplamda 20 proje hazırladıklarını da kaydetti.

DETOKS, BATIL İNANÇLAR VE TERMİK SANTRALE İLGİ YOĞUN OLDU

Şube Müdürleri ve Öğretmenler öğrencilerin hazırladıkları projeleri tek tek incelerken öğrencilerin ‘Detoks, Termik Santral ve İnanılan Batıl İnançlar’ konulu çalışmaları beğeni topladı. Projelerin görücüye çıkmasının ardından İmam Hatip Lisesi tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu.
 

Editör: TE Bilisim