Çerkezköy Bakış - Bir süre önce 1. Olağan Kongresini gerçekleştiren Çerkezköy Artova İlçesi ve Köyleri Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Serdaroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Serdaroğlu ve beraberindekiler Çerkezköy Bakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Serdaroğlu, amaçlarının kültürlerini yaşatmak olduğunu belirterek, hemşehrilerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak birlikteliği sağlamak olduğunu söyledi.

Serdaroğlu, “Artova’nın 20 köyü var. Hemşerilerimizin yüzde 70’i Çerkezköy’de yaşıyor. Yaklaşık 8 bin Artovalı Çerkezköy de ikamet ediyor. Şu an derneğimize kayıtlı 600 üyemiz bulunmakta. Tokatlılar Derneği yetersiz kalıyor. Tüm Tokatlıları kucaklayıp, toparlayamıyor. Bu sebeple Artovalılar olarak dernek kurduk. Açılışımızı Artova Belediye Başkanı Lütfi Yalçın’ın katılımıyla 6 Mayıs Pazar günü yapacağız.”dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Serdaroğlu, ziyarette Aldoğan’a yöresel ürünler hediye etti.

Editör: TE Bilisim