Çerkezköy Bakış - Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu’nda son hafta maçları oynandı.
 

KARTALSPOR FARK ATTI

Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor’un şampiyon olarak tamamladığı grupta 3 takım son haftaya ikincilik şansı için çıktı. Haftaya 2.sırada giren Kapaklı Kartalspor,  Küçük Yoncalıspor’a konuk oldu. Saray Sahası’nda oynanan maçı 6-0 farkla kazanan Kapaklı Kartalspor 1.amatöre yükselen 2. takım oldu.
 

ŞAMPİYONDAN GOL ŞOV

Haftaya 28 puanla 3. Sırada giren Karaağaçspor, şampiyon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçı şampiyon takım 7-0 farkla kazandı.12 galibiyet 2 yenilgi ile ligi tamamlayan şampiyon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor attığı 70 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Son haftaya kadar 1.amatör iddiasını sürdüren Karaağaçspor ise 28 puanda kaldı ve istediğine ulaşamadı.
 

KIZILPINAR UZAYSPOR HÜKMEN GALİP

Fevzipaşaspor’un ligden çekilmesiyle son hafta mücadelesini 3-0 hükmen kazanan Kızılpınar Uzayspor ligi 29 puanla 3.sırada tamamladı. 9 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Kızılpınar Uzayspor attığı 47 gole karşılık kalesinde 19 gol gördü.
 

SAMSUNLULAR FARKA GİTTİ

Son haftaya 7 puanla 7. sırada giren Samsunlular Yaşar Doğuspor, 1 puanla son sırada yer alan Güngörmezspor’u ağırladı. Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan maçı 7-1 farkla kazanan Samsunlular Yaşar Doğuspor 10 puana yükseldi ve ligi 6.sırada tamamladı.

Editör: TE Bilisim