Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının sona ermesinin ardından, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bu kez de mahalle muhtarları, ramazan davulcuları ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını iftar sofrasında ağırladı.

“10 MAHALLEDE 25 BİN VATANDAŞIMIZLA BULUŞTUK”


Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını kaydeden Akay, “Mahalle iftarlarımızı tamamladık. 10 mahallemizde yaklaşık 25 bin vatandaşımızla birlikte iftar sofralarımızda buluştuk. Bu gün de Ramazan Ayı boyunca çalışan davulcu kardeşlerimiz, mahalle muhtarlarımız ve kentimizde görev yapan basın mensuplarımızla iftar soframızda bir araya geldik” dedi.
Çerkezköy Belediyesi olarak geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekleyen Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunduk. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim