Çerkezköy Bakış - Seçim çalışmaları kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve partililerle birlikte TMS Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. CHP’li heyeti Şube Başkanı Murat Koçak ve sendika üyeleri karşıladı.
Ardından, şubenin toplantı salonunda bir araya gelindi. Burada kısa bir konuşma yapan Koçak, “Bizler Türkiye genelinde 210 bin üye, Çerkezköy de ise yaklaşık 15 bin üyeye sahip bir sendikayız. Birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Birlik, beraberlik, sevgi ve saygı ortamında çalışıyoruz. Amacımız üretmek, kazanmak ve kazandırmak.” diye konuştu.


İŞÇİLERİN VE EMEKÇİLERİN YANINDAYIZ


Açılış konuşmasının ardından konuşan Öztrak, “Bizler sizlerin, emekçinin her zaman yanında olacağız. Sizlere destek konusunda bir sürü çalışmamız var. Bizler de sizlerden bir destek bekliyoruz. 24 Haziran’da sizlerden destek bekliyoruz.” diye konuştu. Konuşmaların ve seçim vaatlerinin ardından Öztrak’a Koçak tarafından TMS Şubesi adına kahve fincanı hediye edildi.

Editör: TE Bilisim