Çerkezköy Bakış - Gülerçin Koleji okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe okulun kurucusu olan Bülent Gülerçin, Okul Müdürü Ömer Kürklü, ilçede bulunan diğer okulların müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Burada gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kürklü, “Sevgili gençler Gülerçin’li olmak ayrıcalıktır. Bizler her zaman farkımızı ve özverimizi geçirdiğimiz sınav ve yarışmalarda ortaya koyuyoruz. Sadece bilim ve teknoloji alanında değil aynı zamanda Atatürk’ün ilke ve düşüncelerine bağlı bireyler yetiştirmek adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Gülerçin Koleji’nde öğretmen olmak, veli olmak ve öğrenci olmak büyük ayrıcalıktır. Sizler de bu ayrıcalığı ilerleyen zamanlarda fark edecek ve ona göre yaşayacaksınız. Eğitime kendini adayan sayın kurucumuz ile birlikte her zaman ülkenin eğitim seviyesini arttırmak adına istişareler yaparak sadece Gülerçin’in değil, ülkenin de eğitimine yön verebilmek, katkı sağlayabilmek adına elimizden gelen çabayı ve gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu.

"BAŞARININ BÜYÜK PAYI AİLELERİNDİR"


Burada bir konuşma yapan okulun kurucusu Bülent Gülerçin ise şunları kaydetti: “Yine bir mezuniyet etkinliğinde daha beraberiz. Sizlerin başarılarının ardındaki en büyük etken ise ailelerinizdir. Ailelerinizin desteği sizi başarıya götüren en önemli şeydir. Aynı zamanda sizleri bu başarıya sevk ettikleri için başta ailenize, sonrasında ise öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Gülerçin öğretmenleri ile başarı kaçınılmaz oluyor. Güçlü kadrosu ve bilgili yapısı ile Gülerçin farkını yine sizler ortaya çıkartıyorsunuz. Hepinize gelecekteki hayatlarında başarılar diliyorum.”

55 ORTAOKUL, 16 LİSELİ MEZUN


Çerkezköy Gülerçin Koleji 2017-2018 eğitim yılı kapsamında ortaokulda 55, liseler de ise 16 öğrenciyi mezun etmenin coşkusunu yaşadı. Etkinliklere katılan eski mezunlar ise öğrenciler ile deneyimlerini ve duygularını paylaştı. Yapılan konuşmaların ardından bayrak ve flama teslimi yapıldı. Yapılan etkinliklerin sonunda ise müzik eşliğinde danslar edilip şarkılar söylendi. Programda pilav günü etkinliği de düzenlendi.

Editör: TE Bilisim