Çerkezköy Bakış - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından, ‘Belediye Başkan Aday Adayı’ ve ‘Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı’ olmak isteyen ilçe başkanlarına bugün itibariyle verilen istifa izninin ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e istifa dilekçesini verdi ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
Tekirdağ’da yaptığı başvurunun ardından Öğe Çerkezköy’e döndü ve ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına partililer ve vatandaşlar da katıldı ve Öğe’ye büyük destek verdi. Basın toplantısına ilçe yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

“KENDİSİYLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYDUM”

Basın açıklamasında ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanvekili Ercan Erdoğan konuştu. Erdoğan “Sayın ilçe başkanımız aday adaylığı müracaatını ile yaptı. 4 buçuk yıldır her şartta teşkilatını en iyi seviyede temsil etti. Kendisiyle çalışmaktan onur duydum. Kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolda Allah yar e yardımcısı olsun diyorum. Teşkilat olarak bayrağı daha iyi yerlere taşımak için daha gayretle çalışacağımıza söz veriyorum. Bu kutlu dava bir kişinin hareketi değildir, hak davasıdır bunun için mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. Mehter marşıyla belediyeye AK Parti bayrağını dikene kadar canla başla hep birlikte çalışacağız.” dedi.


BESMELE ÇEKEREK KONUŞMASINA BAŞLADI
Erdoğan’ın ardından söz alan ve basın açıklamasına katılanlara teşekkür eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Öğe, besmele çekerek konuşmasına başladı. Öğe, “Rabbime bana bu heyecanı yaşattığı, nasip ettiği için sonsuz teşekkür ediyorum. İşini, gücünü, ailesini bırakarak bu güzel teşkilatımıza geldiniz. Ayaklarınıza sağlık, Allah hepinizden razı olsun. Bizler teşkilat terbiyesi almış insanlarız. Teşkilatımızla istişare etmeden hiçbir kararın içerisinde olmadık. 4 buçuk yıldır onurla gururla devam ettirdiğim ilçe başkanlığı görevim sürecince teşkilatımızın başını öne eğecek, utandıracak hiçbir durumda bulunmadık. 15 Temmuz sürecinde, 24 Haziran, 1 Kasım, 16 Nisan’da teşkilatımızı, AK Parti’yi en iyi şekilde temsil etmeye birlikte mücadele ettik. Biz 24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak yola çıktık. Sıramıza bakmadan, görevimizi en iyi şekilde layıkıyla yapmaya çalıştık. Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Tekrar bir yola çıktık. Kendi başıma hiçbir göreve talip olmadım. Teşkilatımız bize ne görev verdiyse her zaman layıkıyla yerine getirmeye gayret ettik. Bize burada kapıda bekçi ol deseler de oluruz, ilçe başkanı ol deseler de oluruz. Partinin her kademesinde görev yapmaya hazırız. Biz hiçbir zaman kendi çıkarımızı düşünmedik. Allah bize bir yol açmış, biz o yolda ilerliyoruz. Görev verilirse en iyisini yaparız verilmezse üzülürüz dedik.” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Aday adayı başvurusunda bulunanlara teşekkür eden ve başarılar dileyen Öğe, “Bu süreçte kimin hakkında hayırlısıyla o olsun diyorum. Bizim derdimiz Çerkezköy’e hizmet etmek. Birçok yerden geldik yaşadığımız şehre hizmet etmek istiyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, Allah’ın izniyle Çerkezköy Belediyesi’ni kazanacağız. Bizlerle birlikte olduğunuz için Allah razı olsun. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bir görev verilirse en iyisini yapmaya söz verdik, gönül verdik. Durmak yok, yola devam.” dedi.

Editör: TE Bilisim