Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na, yönetim kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Başkanı Mimar Ümit Kök atandı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için bu görevinden istifa edip belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından bu görevi vekâleten başkan yardımcısı Ercan Erdoğan sürdürmeye başladı.

Yeni ilçe başkanının belirlenmesi için bir süre önce temayül yoklaması yapıldı ve Ercan Erdoğan, Ümit Kök ve Salih Azbay'ın ismi ön plana çıktı. 

Bugün, Erdoğan, Kök ve Azbay davet üzerine mülakat için AK Parti Genel Merkezi’ne gitti.

Yapılan mülakat sonrası AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na Mimar Ümit Kök atandı.

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜLER

Gece geç saatlere kadar AK Parti Genel Merkezinde çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'dan Genel Merkez'e gelen partililerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Kök, İlçe Başkanı atanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı. Kök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in takdiri ile Ak parti Çerkezköy ilçe Başkanlığı görevine atamamız yapılmıştır. Bize bu görevi tevdi eden ,referans olan kıymetli büyüklerime teşekkür ederim. Bu zorlu yolda birlik, beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

“HAYIRLI OLSUN”

Kendisinin belediye başkan aday adaylığı için istifasının ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök’ü ilk tebrik eden isimlerden bine Abdullah Öğe oldu. Öğe, sosyal medya hesabından da “Birlikte görev yaptığımız, yol arkadaşlarımızdan Ümit Kök, İlçe Başkanlığı görevine getirilmiştir. Kendisini ve bu yolda yanında olan tüm dava arkadaşlarımı tebrik ederim. Hayırlı olsun.” paylaşımı yaptı


Editör: TE Bilisim