Çerkezköy Bakış - BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut, gazetemizi ziyaret etti. Seçim çalışmalarının başladığını ifade eden Demircan, “Çarşamba günü Tekirdağ’da Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanım toplantımız var. Kapaklı Belediye Başkan adayımız Güzin Yıldız ve tüm adaylarımızı tanıtacağız. Tüm ilçelerimizde meclis üyelerimizi gerçekleştireceğimiz programın ardından belirleyeceğiz.” dedi.
Seçimlerde iddialı olduklarını belirten Bulut ise, “Uzun yıllar aktif siyasetin içindeyim. Çerkezköy’de bir yarışa girdik. Çerkezköy’ün yanı sıra Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde seçim startını veriyoruz. Anadolu’nun ateşini Çerkezköy’de yakacağız. Hizmet ateşi ile Anadolu’dan gelmiş herkes gibi Tekirdağ ve ilçelerinde doğmuş insanlar bizim belediyecilik anlayışında hizmet ateşimizden faydalanacaktır. Biz bir kesime göre değil, her kesime göre siyaset yapacağız. Bizi hesaba katmadan plan yapıyorlar. Biz bu planı 31 Mart akşamı bozacağız. Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Çerkezköy’de Alperenler olarak her daim her yerde var olmaya devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisinin neferleri olarak hiçbir zaman küçük hesaplar yapıp, kişi merkezli bir siyaset gütmedik. Kimse kimsenin oyuna, hürriyetine ipotek koyamaz. Özümüz millet, sözümüz hizmet.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Bakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, tüm adaylara başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim