Tekirdağ Amatör Spor Ligi U-17 C Grubunda Sitespor U-17 ile Kapaklı Kartalspor U-17 karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Sitespor U-17 etkili oyununu skora yansıtmasını da bildi. Mücadeleden 5-0’lık farklı galibiyetle ayrılan kırmızı beyazlı ekibin oyuncuları oynanan futboldan ve kazanılan üç puandan memnun.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Amatör Spor Ligi U-17 C Grubunda Sitespor U-17 ile Kapaklı Kartalspor U-17 karşı karşıya geldi.
KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Amatör Spor Ligi U-17 C grubunda Sitespor ile Kapaklı Kartal Spor saat 15:00’da Kapaklı Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.
OYUN KONTROLÜNÜ ELE GEÇİRDİLER
Mücadelenin başlama düdüğü ile beraber baskılı ve önde oynayan taraf olan Sitespor U-17 takımı oyunun kontrolünü ilk 10 dakikada ele geçirerek rakip takıma top vermedi. Kapaklı Kartal Spor yarı sahasında topla oynayan ve pozisyon bulan taraf olan Sitespor U-17 golü de geç olmadan buldu.
İLK YARI 2-0 SONUÇLANDI
Etkili oyunu ile golün sinyalin veren Sitespor U-17 ilk yarının ikinci bölümünde golü buldu. Gelişen atakta ceza sahası içinde düzgün ve sert şut çıkaran Batuhan takımını 1-0 öne geçiren golü buldu. Golün ardından etkili oyununa devam eden ve ikinci golü arayan kırmızı-beyazlı ekip çok geçmeden skoru ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen ataktan ortaya çıkarılan topu kontrol eden ve kaleye şu çıkaran Ceyhun takımının 2. Golünü kaydetti. Mücadelede 2-0 öne geçen Sitespor U-17 ilk yarıda başka gol bulamayınca devreyi 2-0’lık skorla kapadı.
İKİNCİ YARI ETKİLİ OYUNA DEVAM ETTİLER
Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu gibi etkili oyun ile başlayan Sitespor U-17 ikinci yarının ilk bölümlerinde farkı 3’ çıkardı. Orta alandan Kapaklı Kartalspor ceza sahasına getirilen topla buluşan Ozan kaleye gönderdiği plase şutla takımını 3-0 öne geçirdi. 
FARKI AÇILMAYA BAŞLADI
Karşılaşmada 3-0 önde bulunan Kırmızı-Beyazlı ekip skorun verdiği avantajla rakip sahada daha çok top tutmaya çalışırken üst üste bulduğu gol pozisyonlarından da yararlanamadı. Karşılaşmanın 64. Dakikasında Furkan ile bir gol daha bulan Sitespor U-17 skoru 4’e çıkardı. Maçta 4-0 öne geçen Sitespor karşısında oyun disiplininden kopan Kapaklı Kartalspor U-17 takımı savunmada verdiği açıklarla rakip takıma bir çopk gol pozisyonu yarattı.
5-0 SONA ERDİ
Maçta dakikalar 81’i gösterdiğinde Sitespor karşılaşmanın sonucu tayin eden golü buldu. Sol taraftan kullanılan kornere iyi yükselen Ceyhun kendisinin ikinci takımının 5. Golünü kaydetti. Golün ardından başka pozisyon olmayınca taraflar sahadan 5-0 skorla ayrıldı.
PUANINI 18’E YÜKSELTTİ
Kapaklı Kartalspor karşısında aldığı farklı galibiyetle puanını 18’e yükselten Sitespor Gruptaki liderliğini kaptırmadı.

Editör: TE Bilisim