Çerkezköy Bakış - Ziyarette Akay, BBP heyetini makamında ağırladı. 31 Mart’ta Çerkezköy’ü 5 yıl yönetecek Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin seçileceğini belirten BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, “Meclis adaylarımızı belirledik, seçim büromuzu tuttuk ve sahaya indik. Sükûnet içerisinde, ilkelerimizden ve prensiplerimizden ayrılmadan seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı seçimlerden yüzümüzün akı ile çıkar, Çerkezköy Belediyesi’ni kazanırız. Bu yarışta biz de varız ve iddialıyız. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkeleri doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Çerkezköy’ü yönetmeye talip olan tüm adaylara ve siyasi partilere başarılar diliyorum” dedi.

“PROJELER KONUŞULSUN, YENİ FİKİRLER ÜRETİLSİN”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “İnşallah 31 Mart pazar günü yapılacak olan yerel seçimler ilçemiz, Tekirdağımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olur. Tüm derdimiz, tasamız daha güzel Çerkezköy’de yaşamak. Ben seçim süresi boyunca siyaseti çirkinleştirmeden Çerkezköy’ün, Çerkezköy’ün sorunlarının konuşulmasından yanayım. Sorunlar konuşulsun, projeler konuşulsun, yeni fikirler üretilsin. Herkes projelerini, hedeflerini milletimiz ile paylaşsın” ifadelerini kullandı.

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Seçimlere artık yaklaşık 1 ayın kaldığını belirten Akay, seçimlere katılan tüm siyasi partilere ve adaylara başarılar dilediğini belirterek, “Asıl hedef bu güzel topraklara daha güzel, daha iyi nasıl hizmet edebiliriz olmalı. Ben bu çizgiden sapmadan mevcut bütçelerle bunu daha güzel, daha iyi nasıl yapabiliriz onu anlatacağım. Çerkezköy’ün soruları, çözümlerini halkımızla paylaşacağım” dedi.
BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut ve beraberindeki Büyük Birlik Partisi Heyeti'nin ziyareti, yapılacak olan yerel seçimlerde karşılıklı başarılar dilenmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim