Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, seçim çalışmaları kapsamında Kızılpınar Mahallesindeki iki ayrı programda Dostlar Kıraathanesi ve Akar Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yaptığı ziyaret ve kahve toplantılarında Çerkezköy Belediyesi’nin son 5 yılda yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi veren Akay, Çerkezköy’e önümüzdeki 5 yılda da hizmete talip olduklarını belirterek, Kızılpınar sakinlerinden destek istedi.

PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM 5 YIL BOYUNCA HİZMET ETTİM

Akay, burada yaptığı konuşmada 5 yıl önce Belediye Başkanı seçildiğini ve bu görevi yapma gayreti içerisinde olduğunu belirterek, “Belediye kapısından içeri girerken parti rozetimi çıkardım ve herkesin Belediye Başkanı olacağımı söyledim. Görev sürecim boyunca herkese eşit ve ortak hizmet etme anlayışıyla çalışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kentimiz 81 ilden göç alıyor. Bu vatandaşlarımızı Çerkezköylülük bilinci ile ortak hemşericilik anlayışında buluşturmaya gayret ettik. 5 yıl boyunca ayrıştırmadan, herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalıştık. Sen demedik, senden demedik, ben demedik, benden demedik hizmet ettik. Eksiklerimiz, hatalarımız olmuş olabilir ama 5 yıl boyunca bir memleket sevdası, bir Çerkezköy sevdası ile hizmet etme gayretinde olduk” dedi.
31 Mart günü yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Akay, “O gün herkes sandığa giderek oyunu kullanacak. 31 Mart Pazar günü perde açılacak, oy pusulası ve mührü alarak oy kullanma kabinine gireceksiniz ve perde kapanacak. Sizden ricam o an elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Size kim daha iyi hizmet etti, önümüzdeki 5 yıl kim daha iyi hizmet eder bunu düşünün ve oyunuzu öyle kullanın” ifadelerini kullandı.
Akay, ardından Kızılpınar ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Programda, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de yer aldı.

Editör: TE Bilisim