Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamlığı arkasında bulunan ve madde bağımlılarının meskeni haline gelen Adnan Kahveci Parkı, Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Etap çalışması kapsamında modern bir görüntüye büründürülerek ailelerin kullanımına açılmıştı. Bu projenin ikinci etap çalışması ise Kapalı Pazar Yeri’nin bulunduğu alanda yapıldı. 35 bin metrekare alana sahip Çerkezköy Kent Park 2'nci etabında kuru havuz, çocuk oyun alanları, açık hava gösteri alanları, kaykay pisti, spor sahaları, engelsiz temalı park alanı, koşu yolu, bisiklet yolu, restoran, kafe, satış büfeleri, köprü aydınlatması, kent mobilyaları ve WC yer aldı. Yaklaşık 11 milyon TL maliyetli alanda çalışmalar tamamlandı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. etabın tamamlanmasının ardından 2. etap çalışmalarına başlanıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Kaymakamlığı arkasında bulunan yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda Kent Park 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Akabinde Atatürk Viyadüğü’nün diğer tarafında bulunan 35 bin metrekarelik alanda da 2. etap çalışmaları tamamlandı. 7 Mart Perşembe günü saat 14.30’da açılışını yapacağımız Kent Park, vatandaşlarımızın boş zamanlarında gönüllerince vakit geçirdikleri, yürüyüş ve spor yaptıkları ve sosyalleştikleri bir modern yaşam alanı haline geldi” dedi.
Çerkezköy Kent Park 2. Etap projesinin yaklaşık 11 milyon TL maliyetli olduğunu belirten Akay, “Proje içinde kuru havuz, çocuk oyun alanları, açık hava gösteri alanları, kaykay pisti, spor sahaları, engelsiz temalı park alanı, koşu yolu, bisiklet yolu, restoran, cafe, satış büfeleri, köprü aydınlatması, kent mobilyaları ve WC yer alıyor. Açılışını yapacağımız Kent Park ile Çerkezköy’e yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış oluyoruz” dedi.
Başkan saat 14.30’da yapılacak açılış törenine tüm Çerkezköy halkının davetli olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim