Çerkezköy Bakış - Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve meclis üyesi adayları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çerkezköy İrmet ve Optimed Hastaneleri ile Çerkezköy Devlet  Hastanesini ziyaret etti. Kozuva, Çerkezköy Devlet Hastanesi ziyareti kapsamında başhekim Dr Fergan Genç ile bir araya geldi.

HASTANEMİZE DOKTOR DESTEĞİ LAZIM

Kozuva’ya hastane hakkında bilgiler veren Genç, “Hastane olarak bir marka olmaya çalışıyoruz. Kadın Doğum alanında markayız. Toplam 900 hastane arasında 29. sıradayız. Çorlu ve Tekirdağ’ın doktor sayısının yarı sayısına sahibiz ve aynı işi yapıyoruz. Hastanemize doktor desteği lazım. Daha fazla hizmet verebilmek, bekleyen sayılarını daha da aza düşürmek ve markalaşmak adına ilerlemek adına doktor ihtiyacımız var. Bizde 60 uzman hekim Tekirdağ’da bu sayı 120. Bizde 13 ile 18 arasında doğum olurken, Çorlu’da günde 2- 3 doğum oluyor, bizdekinin iki katı doktor sayısına sahipler. Biz de onlara daha fazla da destek olmak adına daha fazla doktora ihtiyaç duyuyoruz. Aynı zamanda yoğun bakımlarımızın kapasitesini de arttırıyoruz.” dedi. Kozuva, ellerinden gelen destekleri vermeye çalışacaklarını ifade etti.

HASTANEYİ GEZDİ

Buradaki konuşmanın ardından Dr. Genç, Kozuva ve beraberindekiler, doktorları ve hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Editör: TE Bilisim