Çerkezköy Bakış - 12 Mart günü yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri dün okul bahçesinde gerçekleşti.
Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından, Mehmet Akif Ersoy’un yaşam öyküsünü 3/A sınıfı öğrencisi Mert Koçak okudu. Daha sonra ise günün anlam ve önemini 3/D sınıfı öğrencileri birlikte paylaştı. Ardından okulda düzenlenen İstiklal Marşını doğru ve güzel okuma yarışmasında birinci olan 4/G sınıfı öğrencilerinden Ayça Esma Çetintaş, duygularını katarak İstiklal Marşımızın 10 kıtasını okudu. 3/B sınıfı öğrencileri “Asrın şairi, 3/E sınıfı öğrencilerinden Zümra Fındıkoğlu “Bayrağım” isimli şiiri okudu. Son olarak ise 3/C sınıfı öğrencileri İstiklal Marşı’nı oratoryo olarak sundular. Sunumun sonunda ise bütün öğrenciler Türk bayrağını açtı.
Okul Müdürü Yakup Dönmez, bütün öğretmen ve öğrencileri hazırladıkları programdan dolayı kutladı ve izlemeye gelen velilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim