Çerkezköy Bakış - OSB Anadolu Teknik Lisesi 2014-15 spor müsabakalarına katılacakları kategorileri açıkladı.
4 KATEGORİDE YER ALACAKLAR
Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı okul sporları müsabakalarına Voleybol, Futbol, Atletizm ve Satranç olmak üzere 4 kategoride katılacak.
ANTRENMANLAR VE HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi yetkilileri yaptıkları açıklamada müsabakalar için hazırlıklara başlanıldığını ifade etti. Ayrıca 30 Ekim’de yapılacak olan fikstür seçiminde İl bazında karşılaşılacak takımlar belli olacağını ifade eden yetkililer, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe çapında yapılan kompozisyon yarışmasında okulumuz ilçe ikincisi olarak derece yapmıştır. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yapılacak Gençler Kategorisi 100 metre kısa mesafe koşusunda kız ve erkek takımını hazırlayarak müsabakalara katılacaktır.” dedi.
KATEGORİ VE BRANŞLAR
Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi yapılacak olan müsabakalara şu kategorilerle katılacak: “Genç Erkekler Voleybol, Genç Kızlar Voleybol, Genç Erkekler Futbol, Genç Erkekler Kros ve Atletizm, Genç Kızlar Kros ve Atletizm ve Gençler Karma Satranç”.


Editör: TE Bilisim